SAMBA, hèt adres voor voetballen en voetbalaccessoires.

SAMBA is al jaren het adres voor voetballen en voetbalaccessoires. In Nederland, maar ook in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland spelen vele amateur- en professionele voetbalverenigingen naar volle tevredenheid met Samba voetballen.

SAMBA levert voetballen voor alle varianten van de voetbalsport; van professionele voetballen voor natuur- en kunstgras tot aan voetballen voor beachsoccer en zelfs straatvoetbal. Voor het beoefenen van de sport is alleen een voetbal niet genoeg. SAMBA biedt naast topkwaliteit voetballen daarom ook hoogwaardige voetbalaccessoires voor in en om het veld.

SAMBA levert topkwaliteit tegen hele scherpe prijzen.

Door strenge eisen te stellen aan de duurzaamheid van de gebruikte materialen en productontwerpen voldoet Samba op continue basis aan de kwaliteitseisen van FIFA. Elke voetbal is daarom voorzien van het FIFA keurmerk of gefabriceerd volgens FIFA normen. De zeer scherpe prijsstelling is mogelijk door de ontwikkeling, ontwerp, fabricage en verkoop in eigen beheer te houden en zoveel mogelijk de verkoopprijs verhogende tussenhandel uit te sluiten. Dit leidt tot een ongekende prijs/kwaliteitverhouding.

SAMBA heeft hart voor haar producten, haar klanten en de voetbalsport. Daarom organiseert en sponsort SAMBA met grote regelmaat (jeugd)voetbal toernooien, voetbalclinics, en strandvoetbalevenementen.

SAMBA brings swing to soccer